onsdag den 7. marts 2012

Et par tøser med et par tøsehunde

Endnu en af mine dejlige elever er Gudrun og hendes 11 år gamle hund Emma.


Gudrun og Emma har løbet agility i en del år. Tidligere i DcH Esbjerg, men Emma var meget utryg derude efter en del uheldige episoder med andre hunde. Emma har nemlig lidt af et temperament, og er en ret nervøs hund, der ikke er super godt til andre. Men i Hostrupligaen er hun faldet godt til, og hun er langt fra så trygget. Emma er en ret dygtig - og meget hurtig hund - når HUN vil. For der skal også lige snuses og markeres ind i mellem, og hvis nogen har tabt en lille bitte godbid, helmer Emma ikke, før de nærmeste 20 kvm græsplæne er tjekket igennem...! Men når det kører, er der næsten ikke det de ikke kan. Og Gudrun har altså bare en engels tålmodighed med den lille Emma!
Som sagt er Emma en ret nervøs hund. Derfor besluttede Gudrun i december at teste den såkaldte "Thundershirt" som skulle virke beroligende på hunden - og vi kan alle mærke en stor og positiv forskel på hendes adfærd - vi ser en meget gladere, mere tryg hund. Utroligt, hvad en lille trøje kan gøre...

Louise og Molly er endnu et af Hostrupligaens medlemmer.


Louise mødte jeg ved en konkurrence. Jeg så meget potentiale i det nye makkerpar, og hun besluttede at begynde at træne ved mig for omkring 1½år siden. Og siden da er de nået rigtig langt siden da! Der er kommet godt styr på felterne og selve handlingen begynder også virkelig at tage form. Molly er en meget hurtig hund, der har travlt med at komme fremad, og det har voldt en del problemer. Men det ved at være under kontrol, og Louise er også blevet meget bedre til ikke at falde over hund - eller egne ben! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar