søndag den 15. april 2012

Dette er en prøve..!

En del af medlemmerne af Hostrupligaen har klasse 1 hunde - nogle har været til et par konkurrencer, og andre ønsker snart at kaste sig ud i det. Derfor har jeg arrangeret 2 små prøvekonkurrencer - denne søndag en springbane. 5 var tilmeldt - desværre måtte Nina og Keelah melde fra igen, da Keelah havde været på operationsbordet i sidste uge. Men Nina var frisk og dukkede alligevel op, og fik filmet løbene.



Jeg synes faktisk det gik rigtig fint for alle.
Vi fik trænet lidt bagefter, og rettet de fejl der var under løbene.
Bagefter vendte vi banen, og en øl/sodavand kom på højkant som præmie. Susanne løb et super flot fejlfrit løb, og indkasserede gevinsten. Camilla som løb med Mercedes havde flest fejl, og "vandt" dermed retten til at samle numre ind... Nina fik lov til at låne Kaya, og de løb - ligesom Børge og Bella - et ganske udemærket løb.
Bagefter var jeg lige ude og prøve banen (som den stod) med Bobby. Vi har jo kun trænet i 2 mdr, men jeg synes han allerede er rigtig dygtig. I 3 og 4 forsøg løb han faktisk banen i et rigtig godt flow og uden væringer (ingenting han løb forbi), men med henholdsvis 3 og 2 nedrivringer. Han skal lige lære at styre hans fart og afsæt i forbindelse med drej, men det skal nok komme.
Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag - næste søndag kaster vi os ud i en agilitybane!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar