lørdag den 5. maj 2012

Layney udtaget til DM for 8. gang!!

Så lykkedes det! Layney fik sin sidste udtagelse til DM, og dermed skal hun med for 8. gang!
Vi har idag været til kredsstævne i Vamdrup. Vejret lod endelig til at være med os, og det gjorde heldet åbenbart også.
Vi startede med et agility klasse 3 løb - som både Audi og Layney løb rigtig flot. Layney fejlfri - Audi snublede i et par pinde undervejs... Layney vandt løbet.
Derefter gik vi til agility åben. Det var dette løb Layney skulle løbe fejlfrit for at få den sidste udtagelse. Og minsandten om ikke både hun og Audi løb fantastisk. Audi endda så suverænt, at hun var 3½ sek. hurtigere - og der er meget i agility-tid! Audi vandt - Layney blev nr 2.
Og så blev det tid til spring åben. Igen 2 fejlfrie løb fra de 2 tøser - Audi med lidt feberredning, og dermed vandt Layney - Audi blev nr. 3.


Layney med hendes 2 præmier fra spring åben og agility åben
Og Audi med hendes 2 præmier fra agility åben og spring åben

Til slut et spring klasse 3 løb, som jeg ikke havde de store forhåbninger om at de kom igennem. Men men men - de gjorde de da! Layney rev en enkelt pind i farten - Audi en pind og ramte flyvet, men flotte flotte løb.
Alt i alt fik Layney 2x 1.pladser og 2x 2.pladser, Audi fik 1x 1.plads og 3x 3.pladser!! Synes der er nogle fantastiske resultater!! Sikke en dejlig dag!!

Nina og Keelah var også med til dagens stævne, og de brillerede lige med at rykke op i både agility og spring, så nu er de i klasse 2.
Tillykke Nina, med dine MEGET flotte løb idag - "mor" er stolt!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar